Bent u nieuwsgierig wat uw verhuizing gaat kosten?
Vraag een op maat gemaakte offerte aan:

Uw verhuizing kunt u van tevoren zelf goed voorbereiden. Door alles zelf zoveel mogelijk verhuis klaar te maken kan de verhuizing nog vlotter verlopen.
Denk aan het demonteren van meubels, het dichtplakken van kastjes en de kleine spullen zoveel mogelijk in dozen stoppen.
Wij denken graag van A tot Z met u mee zodat u altijd zo goedkoop mogelijk uit bent.

 

  1. Vraag een offerte aan: Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan op de site. Onze verhuisspecialisten berekenen de prijs op basis van de door u verstrekte informatie. U ontvangt binnen 24 uur een duidelijke offerte.
  2. Bevestigen en inplannen: Nadat u de offerte van ons (per mail) heeft ontvangen en u overtuigd bent vragen wij u om de opdracht te bevestigen via de mail. Als wij van u een bevestiging van de opdracht ontvangen hebben nemen wij contact met u op om de afspraak in te plannen. Mocht u nog vragen hebben kunt u ons bellen. Wij helpen u dan graag verder.
  3. De verhuizing: De verhuizing wordt op de afgesproken dag en tijdstip uitgevoerd. Door de ervaren verhuizers zal de meest efficiënte manier van verhuizen worden toegepast. Hierdoor loopt uw verhuizing op rolletjes.
    Afhankelijk van uw wensen die vooraf zijn afgesproken kunnen wij u bij uw verhuizing ook helpen met inpakwerkzaamheden, monteren en demonteren van meubels, het afvoeren van afval en eventuele kluswerkzaamheden.
    Als u tevreden bent en uw inboedel op de juiste bestemming hebben bereikt is de verhuizing klaar.
  4. Na de verhuizing: Na de verhuizing nemen wij nog even contact met u op om te vragen hoe u de verhuizing heeft ervaren en hoe u de verhuizing vond gaan. Uw feedback helpt ons daarbij. We zijn daarom ook erg benieuwd hoe onze klanten het ervaren, zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren en u nog beter van dienst kunnen zijn!