Goedkoop en verhuizen met Max Verhuisservice

Bent u op zoek naar een betaalbaar maar tevens deskundig verhuisbedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Max Verhuisservice is u graag van dienst om uw verhuizing in goede banen te leiden. Binnen ons bedrijf ligt de focus op kwaliteit en goedkoop verhuizen.

Wij hebben jarenlange ervaring met zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Alle verhuizers zijn goed getraind en communiceren duidelijk. Tijdens de verhuizing heeft u 1 aanspreekpunt en kunt u makkelijk uw wensen doorgeven, zodat alle meubelstukken in de juiste kamer staan en u achteraf niet meer zelf hoeft te sjouwen.

Wij komen onze afspraken na en communiceren duidelijk met onze klanten zoals van een verhuisbedrijf verwacht mag worden. Wij werken enkel met goed onderhouden verhuiswagens welke allemaal voorzien zijn van een laadklep en professionele verhuismaterialen zoals: verhuisdekens, steekwagens, spanbanden, rolkarren en een gereedschapskist waar kosteloos gebruik van mag worden gemaakt.

Verhuislift direct inzetbaar

Ons verhuisbedrijf maakt gebruik van professioneel verhuismateriaal om uw spullen ongeschonden op de nieuwe plek van bestemming te krijgen. Met de inzet van onze verhuislift bent u verzekerd dat u kostbare spullen veilig worden verplaatst zonder beschadigingen aan bijvoorbeeld uw binnenmuren en trappen.

Wij verhuizen regelmatig bovenwoningen, in steden zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Breda. Grote meubels kunnen niet door het trapgat en dus wordt bij dit soort verhuizingen gebruik gemaakt van een verhuislift. Onze verhuisliften kunnen tot 27 meter hoogte (8e/9e etage) en brengt uw inboedel snel en veilig naar de verhuiswagen. Niet meer passen en meten op een stijl trapje!

Verhuizen is voor velen een stressvolle gelegenheid en dat snappen wij. Daarom vinden wij het belangrijk dat u op een snelle, duidelijke maar bovenal stress-vrije manier uw verhuizing met ons verhuisbedrijf kunt inplannen. Het is zelfs mogelijk om vooraf uw budget aan te geven zodat wij op basis hiervan kunnen schatten, in welke mate wij u van dienst kunnen zijn. Wij maken op basis van uw doorgegeven informatie een passende en eerlijke offerte.

Inpakservice

De inpakservice heeft als doel om de verhuisdag zo vlot mogelijk te laten verlopen door middel van een goede voorbereiding. Dit zullen wij doen door alle kleine items zoveel mogelijk in dozen te stoppen, de meubels te demonteren of in te pakken met seal.  En alles zoveel mogelijk klaar te zetten voor de verhuisdag. Dozen en items kunnen worden gelabeld zodat op de verhuisdag de verhuizers precies weten welke bestemming de dozen en items in het huis hebben.

De inpakkers zullen zelf beoordelen of bepaalde meubels gedemonteerd moeten worden of dat de meubels in zijn geheel verhuisd kunnen worden. Om ervoor te zorgen dat uw meubels zoals, kasten Door middel van het gebruik van verhuisdekens en seal materiaal kunnen wij uw kasten Het demoteren van de meubelen gebeurt op de dag van de verhuizing.

Sjouwhulp

Heeft u een grote inboedel wat naar de verhuiswagen moet worden gesjouwd en kunt u hierbij wel wat extra sjouwhulp gebruiken? Bij Max Verhuisservice bieden wij u voordelig sjouwhulp aan voor iedere verhuizing.
Onze sjouwhulp kan worden ingezet bij het verhuizen van een grote hoeveelheid aan dozen, kratten juist grote en zware meubels.

Onze sjouwhulp helpt natuurlijk ook in uw nieuwe woning om de inboedel voor u uit te laden. Indien gewenst kunt u onze verhuizers ook inzetten om uw meubels weer in elkaar te laten zetten.
Onze verhuizers hebben een ruime ervaring in de verhuiswereld en ontnemen u graag de zorgen en stress die komen kijken bij een verhuizing.

Verhuismaterialen

Bij alle verhuizingen zijn standaard professionele verhuismaterialen aanwezig, zoals verhuisdekens, meubelrollers, steekwagen, spanbanden en gereedschapskoffer.

Ook voor Spoedklussen inzetbaar

Heeft u een spoedsituatie waarbij er snel verhuist dient te worden, dat is geen probleem voor Max Verhuisservice. Wij hebben ervaring met spoedklussen en staan daarom graag voor u klaar om direct uw zorgen uit handen te nemen. Neem snel contact met ons op. Ook voor de huur van onze verhuislift bent u vaak nog dezelfde dag geholpen!

Handyman

Als extra service kunnen wij diverse werkzaamheden voor, tijdens en na de verhuizing voor u uitvoeren. Denk hierbij aan het (de)monteren van kledingkasten, bedden, gordijnrails, etc. Ook het ophangen van schilderijen of het aansluiten van televisie, wasmachine of wasdroger kunt u aan ons overlaten. Onze Handyman service heeft de juiste materialen en gereedschappen bij zich om elke klus te kunnen uitvoeren.