Verhuislift huren bij Max verhuisservice

Zijn uw meubelen te groot voor de trap of maakt u zich zorgen dat uw meubelen of muren beschadigd raken? Dan hebben wij een ideale en goedkope oplossing voor u! Wij bieden u een professionele verhuislift met gratis bediening van een ervaren verhuizer aan. U kunt gemakkelijk en voordelig een verhuislift huren bij Max Verhuisservice door heel Nederland en in het buitenland. Wij als verhuisbedrijf beschikken over professionele verhuisliften die een bereik hebben van 25 meter (8/9 verdiepingen) hoog.

Ideaal voor bijvoorbeeld een complete verhuizing of alleen voor het verplaatsen van enkele objecten zoals een piano, banken en of kasten. Een verhuislift huren voor een uur staat gelijk aan ongeveer 10m3 (kubieke meter).

 

 

 

 

 

Voordelen verhuislift verhuur

We staan 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar voor u klaar, ook op feestdagen. En dat zonder extra kosten. Als u een verhuislift bij ons huurt is dit altijd inclusief professionele bediening en dat al vanaf € 50,-. U huurt een verhuislift bij Max Verhuisservice heel gemakkelijk en zonder hoge borgkosten of aanbetalingen. Bellen is vaak nog dezelfde dag geholpen!

Onze verhuisliften worden hydraulisch aangedreven, waardoor de op- en afbouw twee keer zo snel gaat dan met een gewone aanhangerverhuislift. Ook hebben wij een extra groot verhuisplateau op de verhuislift. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld extra groot en/of lang meubilair.

Natuurlijk helpen onze medewerkers u graag met de sjouw en til werkzaamheden. Hierdoor wordt uw verhuizing snel en veilig uitgevoerd. Een verhuislift huren kan ter ondersteuning van je verhuizing, maar kan ook prima worden ingezet om slechts enkele losse items naar boven of beneden te liften.

Meest voorkomende items bij het inzetten van een verhuislift

 • Bankstellen
 • Kasten
 • Bedden
 • Piano’s
 • (Amerikaanse) koelkasten
 • Vriezers
 • Wasmachine
 • Drogers
 • Kluizen
 • Fitnessapparatuur

Waar moet ik rekening mee houden bij het huren van een verhuislift?

 1. De ramen van het huis moeten geopend kunnen worden.
 2. De lift kan tot maximaal 10 meter van het pand geplaatst worden. Het liefst zo dicht mogelijk tegen de gevel wegens stabiliteit.
 3. Te verhuizen object(en) moeten door het raam/balkondeur passen.
 4. Geen hoge objecten voor de ramen of balkon (Lantaarnpalen, Bomen, Tram-verlichtingslijnen Reclameborden e.d.)
 5. Bij de verhuislift zit altijd 1 professionele verhuizer die ook de lift bediend, bij grote items is het verstandig om een extra verhuizer in te schakelen, zelf meehelpen mag uiteraard ook.
 6. De lift kan niet geplaatst worden op een zachte ondergrond als gras, zand of aarde.
 7. 2 vrije parkeerplaatsen nodig voor plaatsen van de verhuislift recht onder verhuisraam/balkon.
 8. Maximaal draagvermogen 300 kilo
 9. Wij raden u aan uw eigen auto op het parkeervak te plaatsen dat recht onder uw verhuisraam/balkon ligt.
 10. Ga zelf na of het aanvragen van een vergunning nodig is bij u gemeente.