Max Verhuisservice

Max Verhuisservice is een jong en flexibel verhuisbedrijf. Ons bedrijf beschikt over een goed samenwerkend team van zeer ervaren verhuizers. Wij kijken met dankbaarheid terug op vele prettige en leerzame verhuismomenten. Onze verhuizers zijn vakkundig, flexibel en denken graag met u mee!

Verhuizen is voor ons meer dan alleen uw inboedel van A naar B transporteren op een professionele wijze. Het is een stressvolle gebeurtenis. Daarom vinden wij het bij Max Verhuisservice belangrijk om uw verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Max Verhuisservice is een bedrijf aan wie u zonder zorgen uw waardevolle spullen kunt toevertrouwen. Verhuizen is vertrouwen en daar ligt bij ons de basis.

U kunt onze voordelige verhuisservice natuurlijk ook inschakelen voor losse sjouwhulp. Denk bijvoorbeeld aan interne verhuizingen of het inladen van een container. Het is ook mogelijk om zelf mee te helpen met de

verhuizing of juist alles uit handen geven, bij ons is alles bespreekbaar. Wij maken op basis van uw budget en wensen een passende en eerlijke offerte.

Waarom Max Verhuisservice

Bij Max Verhuisservice bespaart u tot wel 60% op de verhuiskosten vergeleken met een erkend verhuisbedrijf. We staan 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar voor u klaar, ook op feestdagen. En dat zonder extra kosten.

Max Verhuisservice is niet alleen een van de voordeligste verhuisbedrijven in Nederland, maar levert ook zeer professioneel kwaliteitswerk. Wij werken met
geselecteerde verhuizers én studenten die door ons zijn opgeleid. Hierdoor hebben zij geleerd om op een professionele wijze te werk te gaan. En zo blijven onze tarieven low budget.

Onze verhuizers zijn op basis van werkhouding, communicatieve vaardigheden, klantvriendelijkheid, probleemoplossend denkvermogen en ervaring geselecteerd. Naast de kwaliteit van onze verhuizers besteden we ook veel aandacht aan de kwaliteit van de verhuiswagens en verhuismaterialen.